ZONDER ZORGEN HET HUIS VAN UW DROMEN KOPEN

Gecertificeerd Aankoopbegeleider sinds 2019

Sinds begin 2019 ben ik ook Gecertificeerd Aankoopbegeleider en help ik klanten met de aankoop van een woning (nieuwbouw óf bestaande bouw).

De combinatie hypotheekadvies en aankoopbegeleiding in één persoon is uniek.

  • U bent op zoek naar een eerste of naar een andere woning? Dan komt er veel op u af en krijgt u te maken met diverse andere partijen. Met verkopers en met een verkopende makelaar.
  • Alle betrokken partijen, bij een woningverkoop of -aankoop, hebben andere belangen, ook juridische belangen. Meestal zijn die belangen niet gelijk. Wie helpt u daarbij?
  • Ook zit er een ‘financiële kant’ aan een woningaankoop. Weet u óf u de woning kunt betalen? En hoe staat het met de maandelijkse lasten? Misschien heeft u ook nog een eigen woning te verkopen? Wat is daarvan de waarde en wie schakelt u in voor de verkoop en wanneer?
  • Zou het niet fijn zijn als er een financieel/hypotheekadviseur -tevens aankoopbegeleider- met u mee kijkt? Die u alles uitlegt en in een vroeg stadium al met u meerekent? Wij nemen u heel veel werk en zorgen uit handen.

 

Uit ervaring is gebleken wat de voordelen voor de kopende klant zijn:

  • in een vroeg stadium weten wat er financieel mogelijk is én wat de nieuwe maandlasten worden. U kunt gericht op zoek naar een passende woning in de juiste prijsklasse;
  • snel schakelen tussen koopsom en benodigde hypotheek. Is de koopsom hoger dan gepland? Is dat financieel haalbaar en wat zijn dan de gevolgen? U voorkomt onnodige teleurstelling;
  • de verkopende partij weet direct dat zij met een serieuze aankoop-kandidaat te maken heeft, want er komt een Financieel/Hypotheekadviseur mee;
  • de bezichtigingen worden deskundig begeleid, de waardebepaling is vooraf gedaan, de financiële situatie is duidelijk: de onderhandelingen kunnen snel van start. Ook dat doet de Aankoopbegeleider;
  • documenten hoeft u maar bij één partij aan te leveren. Ook regelen wij de taxatie en leggen we contact met de notaris.

Leest u verder over Aankoopbegeleiding op www.dewoningwijzers.nl

Albring Financieel Advies

Naast Erkend Hypotheekadviseur en Erkend Hypothecair Planner, ben ik eveneens financieel adviseur. Tijdens het proces van aankoop woning en aanvraag hypotheek, worden alle belangrijke situaties/gevolgen besproken.

Na afronding van het aankoopproces ontvangt u van mij een leesbaar verslag van uw financiële situatie (een adviesrapport). Op die manier kunt u altijd teruglezen waarvoor bepaalde producten zijn bedoeld en in welke situatie ze van pas komen. Zo creëren we samen meer inzicht in uw financiële situatie.

Denk daarbij aan de situaties overlijden, arbeidsongeschiktheid of werkloosheid. Ook komt uw pensioensituatie aan bod. Ik help u ook bij het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering of een verzekering, van toepassing op arbeidsongeschiktheid en/of werkeloosheid (inkomensbescherming).

Er komt heel veel kijken bij het hele traject en daarbij help ik u graag. Ook ná de aankoop houden we contact. Kortom: één vertrouwenspersoon, die u helpt bij de aankoop én met het aanvragen en afsluiten van de hypotheek.