HYPOTHEEK NODIG VOOR AANKOOP WONING?

Hij staat sinds kort te koop, uw droomhuis. Jullie droomhuis. Toch maar eens bezichtigen? Is het mogelijk om een hypotheek te krijgen voor dit huis? De hypotheekregels zijn veranderd, behoort verhuizen überhaupt tot de mogelijkheden? Wat voor gevolgen heeft dat voor uw financiële situatie?

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Voordat u woningen gaat bekijken is het verstandig om de financiële mogelijkheden goed in beeld te hebben. Wat betekent een aankoop nu voor uw maandlasten en hoe staat u er in de toekomst voor?

We beginnen met een eerste hypotheekgesprek. Deze is gratis en vrijblijvend. Na dat gesprek weet u goed wat uw mogelijkheden zijn.

Ook het kopen van een nieuwbouwwoning (projectbouw) of het zelf (laten) bouwen van een woning, ik heb er veel kennis van.

Hypotheek aanvragen
Het afsluiten van een hypotheek, dat doe je niet zomaar even. Naast dat het een zeer grote financiële stap is, komt er ook nog eens enorm veel bij kijken. Iedere situatie is anders en dat geldt ook voor de bijbehorende financiën.

Samen gaan we het hele proces door. Nadat we alle wensen en mogelijkheden op een rij hebben (de inventarisatiefase), krijgt u van mij een advies. Daarbij zoek ik een passende hypotheek en u bepaalt uiteindelijk waar we die gaan aanvragen. Alle aspecten komen uitgebreid aan bod. Denk daarbij aan de rentekeuze, hoe lang moet de rente vast? Welke aflossingsvorm kiest u of kan er een deel nog “aflossingsvrij”. Ik help u met het maken van de keuzes.

Daarna volgt de fase van aanvragen en afsluiten, de offertefase. Ik regel alles bij de bank en u levert mij de benodigde documenten aan. Het is echt samenwerken. We hebben vaak contact en zitten regelmatig samen aan tafel. Ik ga voor goed en daar waar het nodig is, kan ik ook snel.

U krijgt van mij alle tijd, zoveel tijd als u nodig heeft.

Persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies
Heeft u financiële en/of hypothecaire vragen, dan is het prettig als u iemand kunt inschakelen die verstand van zaken heeft. Een adviseur die u op een eerlijke, onafhankelijke en persoonlijke manier voorlicht over uw financiële situatie en de bijbehorende mogelijkheden.

Hypotheekadviseur Anke Albring
Schakelt u een hypotheekadviseur of financieel adviseur in, dan wordt u gevraagd om inzicht te geven in uw financiële situatie en dat voelt soms wat ongemakkelijk. Daarom is het van groot belang dat u zich op uw gemak voelt bij een adviseur. Persoonlijk contact is voor mij, Anke Albring, om die reden de belangrijkste factor in een adviestraject. Het is eveneens de reden waarom ik bij u thuiskom, wanneer u dat prettig vindt.

Lees meer over mijn werkwijze of plan een afspraak!

Erkend Financieel Adviseur & Erkend Hypothecair Planner
Als Erkend Financieel Adviseur én Erkend Hypothecair planner kan ik u niet alleen voorzien van het beste onafhankelijk advies, maar kan ik uw hypotheek ook direct afsluiten. Dit kan bij een groot aantal hypotheekverstrekkers. Hoe dat precies in zijn werk gaat, leest u op mijn werkwijze.

Maak een afspraak!