OVER ANKE

“Mensen helpen, woonwensen realiseren en inzicht creëren, dat is wat mij – Anke Albring – drijft. Sinds 2011 ben ik eigenaresse van Albring Financieel Advies, nadat ik mijn baan als Financieel Adviseur bij een bank opzegde. Vol passie en nieuwe ideeën startte ik mijn eigen bedrijf in Westerbork. Een bewuste keuze waar ik nog iedere dag blij van word. Het adviseren van mensen, met volle aandacht en overgave, dat is wat ik het liefste doe. Ik streef daarin altijd naar gelukkige klanten; tevreden is voor mij niet goed genoeg.”

ERKEND FINANCIEEL ADVISEUR ÉN ERKEND HYPOTHECAIR PLANNER

Voordat ik startte met mijn eigen bedrijf heb ik veel ervaring in het vak opgedaan. Van tien jaar in het Notariaat tot veertien jaar in het bankwezen: ik ken de markt en weet wat er speelt. Zo zat ik in mijn functie al notarisklerk met mijn neus bovenop de aankoop- en hypotheekakten. Bovendien heb ik mijn hypotheekkennis verder uitgediept tijdens mijn specialisatie voor Erkend Hypothecair Planner en heb ik kennis van schade- en levensverzekeringen, lijfrente-, spaar- en beleggingspolissen. Banksparen in combinatie met hypotheek of pensioen? Niets van dat alles is mij vreemd.

SEH, EHP EN WFT

Als adviseur bijt ik me niet alleen vast in het beste financieel- of hypotheekadvies voor mijn klanten, maar besteed ik ook veel tijd aan het bijhouden van mijn kennis van de financiële dienstverlening. Zo heb ik mijn diploma’s Erkend Hypotheek Adviseur (SEH) en Erkend Hypothecair Planner (EHP) op zak en zorg ik er altijd voor dat ik voldoe aan de meest recente WFT-eisen (Wet Financieel Toezicht). Bovendien werk ik volgens de richtlijnen van de AFM, Autoriteit Financiële Markten.

PERSOONLIJK EN ONAFHANKELIJK ADVIES

Als onafhankelijk hypotheekadviseur opereer ik volledig zelfstandig en word ik op geen enkele manier betaald door hypotheekverstrekkers, banken of verzekeraars. Mijn advies is onafhankelijk en dat zorgt ervoor dat ik u kan helpen met het vergelijken van verschillende aanbiedingen. Ik vind het belangrijk om iedere klant de tijd te geven die hij of zij nodig heeft. Als dat betekent dat we vijf keer moeten afspreken, dan doen we dat. Samenwerking vormt voor mij de basis voor een positief eindresultaat: een gelukkige klant!

Kennismaken? Dat kan, een eerste afspraak is altijd gratis en vrijblijvend!

Volg me ook op Facebook voor het laatste nieuws.