WAT ZEGGEN KLANTEN OVER ALBRING FINANCIEEL ADVIES?

Hieronder een greep uit de vele reacties van de gelukkige klanten die Albring Financieel Advies heeft mogen bedienen.

De gesprekken waren erg prettig; goede uitleg, hartelijk en ik kon met al mijn vragen terecht. Heel nuchter en recht door zee, ik had veel vertrouwen en dat is waargemaakt. Ik kan de adviseur van harte aanbevelen.
J.E.V
Vanaf het orientatiegesprek tot het tekenen van de officiële offerte hebben wij de samenwerking als prettig ervaren. Zeer klantvriendelijk, betrouwbaar en kleinschalig (korte lijnen).
Tessa
De adviseur is een warme persoonlijkheid en heeft gedegen kennis van zaken waardoor ze helder, zakelijk advies kan geven. Ze was duidelijk over het tarief dat ze zou berekenen. Prettige sfeer, geduld, duidelijkheid, zakelijkheid zijn kernwoorden die bij haar passen.
Anoniem
Waarom zeer goed?: Ze geeft zeer duidelijke informatie, en handelt alles tot in detail af. Ze kritisch en heeft ons begeleid bij de volledige aankoop. Ze is iemand die 100% kennis en ervaring heeft in deze markt en past deze toe. Echt een aanrader voor iemand die GOED begeleidt wil worden en wil gaan voor kwaliteit. We zijn zeer blij dat we haar vonden als adviseur.
M. Meeusen