HYPOTHEEK OVERSLUITEN, ANKE HELPT U GRAAG!

Past uw hypotheek nog bij uw huidige situatie? Een hoge rente of ontevredenheid over de service van uw bank kunnen een reden zijn om uw hypotheek over te sluiten.

Hypotheek oversluiten

Vindt u de rente van uw huidige hypotheek te hoog of bent u ontevreden over de service van uw hypotheekverstrekker? U kunt uw hypotheek oversluiten naar een andere hypotheekverstrekker. In sommige gevallen is het oversluiten van een hypotheek een goede beslissing, maar dat is zeker niet altijd het geval. U kunt bijvoorbeeld ook een wijziging aanbrengen in uw lopende rentecontract.

Advies hypotheek oversluiten

Besluit u dat u uw hypotheek wilt oversluiten naar een andere hypotheekverstrekker, dan moet u er rekening mee houden dat dit gepaard gaat met (hoge) kosten. Zo moet de notaris bijvoorbeeld opnieuw een hypotheekakte opstellen, die u vervolgens moet ondertekenen. Bovendien worden er opnieuw advies- en bemiddelingskosten gemaakt en is er dikwijls een boete verbonden aan het oversluiten van een hypotheek.

Hypotheek oversluiten met Albring Financieel advies

Schakelt u Albring Financieel Advies in voor het oversluiten van uw hypotheek, dan starten we altijd met een gesprek waarin ik u uitleg wat er bij het oversluiten van een hypotheek komt kijken. Daarna maak ik een overzicht van de kosten van het oversluiten van een hypotheek. Levert het oversluiten u een financieel voordeel op, dan kan ik vervolgens voor u op zoek gaan naar een hypotheekaanbieder die beter past bij uw persoonlijke en financiële situatie. Ik bemiddel voor u en begeleid u in het gehele daaropvolgende traject, tot het moment dat u daadwerkelijk bij de notaris hebt getekend.

Aanpassen huidig rentecontract

Brengt het oversluiten van uw hypotheek hoge kosten met zich mee, dan kunnen we ook onderzoeken of we uw bestaande hypotheek kunnen aanpassen en verbeteren. Het gebeurt regelmatig dat het openbreken van het lopende rentecontract gunstiger uitpakt, dan het oversluiten van de hypotheek naar een externe partij. Niet zelden kan uw huidige hypotheekverstrekker een aantrekkelijke aanbieding doen.

Laten we een afspraak plannen om onder het genot van een kop koffie te bespreken wat eventuele mogelijkheden zijn. Laten we vrijblijvend eens kennismaken.