HYPOTHEEKADVIES PASSEND BIJ UW SITUATIE

Er zijn verschillende momenten waarop u een nieuwe hypotheek wilt afsluiten of een wijziging wilt aanbrengen op een al bestaande hypotheek:

  • U overweegt een andere woning te kopen (bestaande bouw of nieuwbouw).
  • Het oversluiten van uw hypotheek naar een andere bank.
  • Als starters op de woningmarkt koopt u voor het eerst een woning en heeft daarbij een hypotheek nodig.
  • U bent ouder dan 55 jaar en op zoek naar een hypotheek (seniorenhypotheek).
  • U wilt een bestaande hypotheek verhogen, bijvoorbeeld voor een verbouwing of voor een consumptieve uitgave.
  • Nadert het einde van uw rentecontract, dan moet u een nieuwe renteperiode. Opnieuw een goed moment voor een hypotheekadvies.

Persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies
Heeft u financiële en/of hypothecaire vragen, dan is het prettig als u iemand kunt inschakelen die verstand van zaken heeft. Een adviseur die u op een eerlijke, onafhankelijke en persoonlijke manier voorlicht over uw financiële situatie en de bijbehorende mogelijkheden.

Hypotheekadviseur Anke Albring
Schakelt u een Hypotheekadviseur of Financieel adviseur in, dan wordt u gevraagd om inzicht te geven in uw financiële situatie en dat voelt soms wat ongemakkelijk. Daarom is het van groot belang dat u zich op uw gemak voelt bij een adviseur. Persoonlijk contact is voor mij, Anke Albring, om die reden de belangrijkste factor in een adviestraject. Het is eveneens de reden waarom ik bij u thuiskom, wanneer u dat prettig vindt.

Lees meer over mijn werkwijze of plan een afspraak!

Erkend Financieel Adviseur & Erkend Hypothecair Planner
Als Erkend Financieel Adviseur én Erkend Hypothecair planner geef ik een eerlijk en onafhankelijk advies. Hypotheken afsluiten (bemiddelen) doe ik niet zelf. Daarvoor werk is samen met het advieskantoor Voor Financieel Advies in Sleen.