Een hypotheekadvies op maat, dat past bij uw situatie. Tijd en persoonlijke aandacht voor u en uw adviesvraag.

Hypotheek afsluiten

Het staat sinds kort te koop, uw droomhuis. Jullie droomhuis. Toch maar eens bezichtigen? Is het mogelijk om een hypotheek te krijgen voor dit huis? De regels zijn veranderd, behoort verhuizen überhaupt tot de mogelijkheden? Wat voor gevolgen heeft dat voor uw financiële situatie?

Hypotheek aanvragen

Volstrekt normale vragen die ontstaan op het moment dat u begint te dromen van dat ene huis. Het afsluiten van een hypotheek, dat doe je niet zomaar even. Naast dat het een zeer grote financiële stap is, komt er ook nog eens enorm veel bij kijken. Iedere situatie is anders en dat geldt ook voor de bijbehorende financiën. Er zijn verschillende momenten waarop u een hypotheek kunt opnieuw kunt afsluiten:

  • Starters op de woningmarkt kopen hun allereerste woning en sluiten een bijbehorende hypotheek af.
  • Woningbezitters die verhuizen naar een andere woning, zijn doorstromers: mensen die doorstromen naar een andere huis en een andere hypotheek. Daarbij is het belangrijk om goed te onderzoeken of een verhuizing verstandig is!
  • Het oversluiten van uw hypotheek naar een andere hypotheekverstrekker kán gunstig zijn, mits u rekening houdt met boetes en bijkomende kosten.
  • Een verbouwing, een aanvulling op uw inkomen of het financieren van een studie: het kunnen redenen zijn om uw hypotheek te verhogen;
  • Nadert het einde van uw rentecontract, dan moet u een nieuwe renteperiode kiezen. Opnieuw een goed moment voor een hypotheekadvies.

Persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies

Heeft u financiële en/of hypothecaire vragen, dan is het prettig als u iemand kunt inschakelen die verstand van zaken heeft. Een adviseur die u op een eerlijke, onafhankelijke en persoonlijke manier voorlicht over uw financiële situatie en de bijbehorende mogelijkheden. Dat is het moment waarop Albring Financieel Advies in beeld komt.

Hypotheekadviseur Anke Albring

Schakelt u een hypotheekadviseur of financieel adviseur in, dan wordt u gevraagd om inzicht te geven in uw financiële situatie en dat voelt soms wat ongemakkelijk. Daarom is het van groot belang dat u zich op uw gemak voelt bij een adviseur. Persoonlijk contact is voor mij, Anke Albring, om die reden de belangrijkste factor in een adviestraject. Het is eveneens de reden waarom ik altijd bij u thuis kom, indien u dat prettig vindt.

Lees meer over mijn werkwijze of plan een afspraak!

Erkend Hypotheekadviseur & Erkend Hypothecair Planner

Als Erkend Hypotheek Adviseur én Erkend Hypothecair planner kan ik u niet alleen voorzien van het beste onafhankelijk advies, maar kan ik uw hypotheek ook direct afsluiten. Dit kan bij een groot aantal hypotheekverstrekkers. Hoe dat precies in zijn werk gaat, kun u lezen in mijn blog.

Maak een afspraak!