U wilt graag weten hoe u er financieel voorstaat. U hebt een hypotheek en uiteraard kent u uw eigen situatie. U weet waar het geld iedere maand naartoe gaat. Toch hebt u het gevoel dat bepaalde zaken slimmer kunnen, dat u kunt besparen of wellicht een polis kunt opzeggen of ombuigen. Albring Financieel Advies helpt u graag!

Albring Financieel Advies

Naast Erkend Hypotheek Adviseur en Erkend Hypothecair Planner ben ik eveneens financieel adviseur. Dat betekent dat u Albring Financieel Advies ook kunt inschakelen:

  • op het moment dat u hulp nodig hebt bij het inzichtelijk maken van uw financiële situatie.
  • bij het beoordelen van bestaande afgesloten financiële producten of bij het afsluiten van nieuwe financiële producten. Van verzekering tot lening en van hypotheek tot pensioenverzekering.
  • om te beoordelen of u gebruik maakt van alle financiële mogelijkheden en belastingvoordelen.
  • voor advies over toekomstige situaties. Bent u bijvoorbeeld voorbereid op overlijdensrisico’s of op het risico dat u arbeidsongeschikt of werkloos wordt? Bouwt u een fatsoenlijk pensioen op en kunt u in de toekomst blijven wonen in uw huidige woning?

Persoonlijk en onafhankelijk financieel advies

Mag Albring Financieel Advies u adviseren over uw financiële situatie, dan kom ik bij u thuis en nemen we de stand van zaken door. We kijken naar uw inkomen, maar ook naar uw vaste lasten en de al afgesloten financiële producten. Daarbij geef ik tekst en uitleg over de werking van die producten en over het nut ervan, nu en in de toekomst.

Na een dergelijk gesprek ontvangt u van mij een leesbaar verslag van uw financiële situatie. Op die manier kunt u altijd teruglezen waarvoor bepaalde producten zijn bedoeld en in welke situatie ze van pas komen. Zo creëren we samen meer inzicht in uw financiële situatie.
Maak een afspraak of lees meer over mijn werkwijze.